CFR Cluj își poate pierde majoritatea titularilor din sezonul trecut

 

Se anunță o vară fierbinte pentru echipa din Gruia care sezonul trecut a ratat pentru prima dată în ultimii cinci ani titlul de campioană a României. Confruntată cu probleme financiare, conducerea feroviarilor ia în calcul despărțirea de mai mulți jucători de bază din sezonul precedent.

”În acest moment îl avem pe Căbuz, semnat de șase luni de zile de la Chindia. Revin Otto Hindrich și Sava, care respectă regula U21. Bălgrădean va pleca. E un portar bun și e important să evolueze. Otele se va alătura clubului. Nu am făcut încă transferuri. Avem în vizor. Nu știm exact ce jucători vor pleca.

Sunt jucători care pot pleca: Scuffet, Burcă, Yuri, Manea, Boateng, Lovro Cvek, Krasniqi, Yeboah. Un impresar a solicitat să-i dăm voie să negocieze în numele clubului.

Scuffet a fost rezerva lu Buffon la naționala Italiei. Ne-a salvat în multe situații. Impresarul ne-a întrebat dacă vrem să-l vindem, răspunsul a fost pozitiv. Știu că sunt cluburi interesate de el. Avem convingerea că vor apărea oferte pentru Scuffet.

Vom avea o limită de vânzare. Obiectivul rămâne câștigarea campionatului”, a declarat președintele CFR-ului.

De asemenea, jucătorul spaniol Jefte Betancor va reveni la Cluj, după ce și-a încheiat perioada de împrumut la formația cipriotă Pafos, unde a evoluat în ultimele șase luni.

Lotul feroviarilor va fi definitivat după numirea noului antrenor al echipei. Italianul Andrea Mandorlini a sosit deja la Cluj și negociază ultimele detalii ale contractului său cu echipa din Gruia.

Te-ar putea interesa și: