CFR Cluj, al șaselea transfer al verii!

 

Dan Petrescu continuă să aducă jucători la CFR Cluj. Ultimul venit la echipa din Gruia este Kalifa Kujabi (24 de ani), de la echipa italiană Frosinone, care a retrogradat recent în Serie B. În sezonul anterior, el a evoluat în liga a treia italiană pentru SEF Torres 1903.

"Bine ai venit, Kalifa Kujabi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! Mijlocașul gambian, Kalifa Kujabi, este noul jucător al echipei noastre! 

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul a evoluat până acum în Italia pentru Frosinone, Costa Orientale Sarda și SEF Torres 1903 Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături dw CFR Cluj!", este mesajul echipei vicecampioane pe site-ul oficial.

În această perioadă de mercato estival, formația din Gruia i-a mai înregimentat, printre alții, pe Mohammed Kamara (Hapoel Haifa), Armend Thaqi (Ballkani), Andrei Artean (Apollon Limassol), Adrian Păun (Hapoel Be'er Sheva).

CFR Cluj îi mai așteaptă și pe Juan Bauza și William Baeten, vedetele celor de la FCU Craiova, însă transferul a intrat în impas, cel puțin momentan, chiar dacă cele două cluburi s-au înțeles.

Te-ar putea interesa și: