CFR Cluj a găsit, în Serie A, înlocuitor pentru portarul Sava

 

CFR Cluj a anunţat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, împrumutul portarului Mihai Popa de la formaţia italiană Torino FC.

"Bine ai venit, Mihai Popa! Cluburile CFR 1907 Cluj şi FC Torino au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Mihai Popa în Gruia! Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe intervenţii reuşite pentru CFR Cluj!", au transmis reprezentanţii echipei clujene.

În vârstă de 23 de ani, tânărul portar a fost crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. La nivel de seniori, Popa a bifat 112 meciuri pentru Rapid, Unirea Constanţa, Astra Giurgiu şi FC Voluntari, în tricoul celei din urmă evoluând în 77 de partide.

La naţionalele de tineret ale României, Mihai Popa a adunat 10 prezenţe sub tricolor, făcând parte din lotul olimpic al ţării noastre prezent la Jocurile Olimpice 2020.

Răzvan Sava va juca ultimul meci pentru echipa din Gruia în returul cu Maccabi Petah Tikva din Conference League. Presa din Italia anunţă că transferul goalkeeperului la Udinese, în Serie A, este făcut, după ce s-au pus la punct ultimele detalii.

Transferat de CFR Cluj de la Torino în 2022, Răzvan Sava va aduce aproximativ două milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în conturile echipei din Gruia. Sava va pleca la Udine să facă vizita medicală, vineri, după meciul din Conference League.

Portarul român va semna un contract pe patru ani cu Udinese, până în vara lui 2028, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Cota de piață a lui Sava este de două milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Te-ar putea interesa și: