Bauza și Baeten, de la Craiova lui Mititelu la CFR Cluj! Nelu Varga: „Suntem în discuțiile finale”

 Juan Bauza (28 de ani, mijlocaș ofensiv) și William Baeten (27 de ani, mijlocaș central/dreapta) vor fi împrumutați de FCU Craiova la CFR Cluj sezonul viitor.

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei oltene, a confirmat împrumutul celor doi la CFR Cluj.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu.

Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit prosport.

Nelu Varga: ”Dan cere, eu plătesc”

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a confirmat și el negocierile cu echipa din Craiova, pentru GSP.ro: „Suntem în discuțiile finale, cu FCU Craiova ne-am înțeles. Mai sunt mici detalii de pus la punct, se va rezolva totul. Bauza și Baeten vin la dorința lui Dan Petrescu, el i-a cerut, îl cunoașteți foarte bine pe Dan, el cere, eu plătesc.

Am ajuns la un acord pentru împrumut cu opțiune de cumpărare, e posibil să fie și alte clauze, cei de la birouri știu mai bine. Ei mai au contract cu domnul Mititelu, dacă totul decurge bine, îi vom cumpăra în câteva luni, poate în iarnă. Suntem încrezători”.

Bauza și Baeten mai au un an de contract cu FCU Craiova.

Te-ar putea interesa și: