Adio titlu! Cupa României și locul 3, singurele variante de a juca în Europa pentru CFR Cluj!

 

CFR Cluj a remizat, vineri seara, scor 1-1, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, și a mai rămas doar cu șanse teoretice în lupta pentru titlu în SuperLiga. Echipa lui Adrian Mutu a controlat marea majoritate a meciului, însă n-a reușit să obțină victoria, asta și din cauza intervențiilor excelente ale lui Niczuly în poarta lui Sepsi, dar și a marilor ratări de-a lungul partidei.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Ninaj, Kecskes, Ciobotariu - Oroian, Păun, Kallaku, Ștefan - Ștefănescu, Debeljuh, Varga
Rezerve: Moldovan - Tănasă, Dumitrescu, Popa, Oteliță, Aganovic, Alimi, Rondon, R. Varga, Safranko

CFR Cluj: Sava - Manea, Boben, Mogoș, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich - Cimpoeșu, Abeid, Aussi, Radu, Filip, Fica, Ciupei, Avounou, Serebe, Michael

Meci foarte important pentru ambele echipe, care au nevoie de victorie după înfrângerile înregistrate în prima etapă din play-out. Bîrligea cade în careu în urma unui contact cu Niczuly, în min.3. Faza este analizată la VAR, dar nu se acordă penalty pentru CFR! Șut bun trimis de Otele, în min.6, dar portarul gazdelor reține. Păun trimite cu capul periculos, în min.9, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Sava. GOL Sepsi! ȘTEFĂNESCU trimute în poartă din apropiere, în min.9, după o pasă bună trimisă de Kallaku! 1-0! Bîrligea șutează puternic, în min.15, dar Niczuly prinde fără emoții.  GOOOOOOOOL CFR! BOBEN restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, în min.21, după o reușită spectaculoasă cu capul din apropierea careului mic, după un corner executat excelent de Deac! 1-1! Șut din voleu a lui Tachtsidis de la 20 de metri, în min.29, dar Niczuly reține cu siguranță. Șut puternic a lui Keita, în min.34, dar mingea nu prinde cadrul porții. Ocazie mare de gol pentru Bîrligea, în min.39, scăpat singur spre poartă cu Niczuly, atacantul feroviarilor nu l-a putut depăși pe goalkeeper-ul lui Sepsi! Pauză la Sfântu Gheorghe!

Nicio modificare făcută la pauză de Adrian Mutu în formația feroviară. Ocazie mare de gol pentru CFR, în min.54, la reluarea lui Muhar din mijlocul careului, dar mingea a fost deviată in extremis în corner de Ninaj! Jocul a scăzut în intensitate, faze confuze de ambele părți și multe întreruperi de joc. Ninaj deviază periculos cu capul după un corner, în min.69, dar mingea se scurge pe lângă poarta feroviară. Prima schimbare la CFR, în min.72: intră Michael, iese Bărligea. Muhar reia dintr-o bucată de la mare distanță, în min.74, dar mingea nu prinde cadrul porții gazdelor. Aganovic reia periculos de la 18 metri, în min.77, dar nici el nu prinde poarta. Ocazie mare de gol a CFR-ului, în min.79, dar Manea, excelent servit de Otele, nu reușește să reia periculos spre poartă dintr-o poziție ideală de gol! Iese Tachtsidis, în min.82, intră Avounou. Încă o schimbare făcută de Adrian Mutu, în min.86: a intrat Fica în locul lui Deac. Niczuly scoate extraordinar de sub transversală torpila lui Avounou, din min.90+3! Final de meci!

Etapa următoare, CFR Cluj va juca, pe 4 aprilie, în Gruia, contra Rapidului, dar până atunci va juca, marți, cu Corvinul Hunedoara, în sferturile Cupei României.

Te-ar putea interesa și: