ULTIMELE ȘTIRI

Știri

Clujul rămâne sub avertizare de COD GALBEN de vânt

ANM a emis o avertizare de Cod Galben de vânt în judeţul Cluj.

Știri

Ciucă: Un milion de facturi trimise greşit vor fi refăcute. Oamenii nu vor plăti penalităţi

Premierul României a anunţat că peste un milion de facturi emise greşit vor fi recalculate. 

Știri

Arhitectul Şerban Ţigănaş: Sunt revoltat. Unii dezvoltatori pot să construiască la Cluj, pentru că au canal politic

Arhitectul Şerban Ţigănaş a criticat modul în Primăria din Cluj-Napoca a blocat dezvoltarea imobiliară.

Administrativ

Spitalul din Huedin beneficiază de noi echipamente medicale

Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat noi echipamente medicale care vor fi date în folosinţă în cadrul Spitalului Orăşenesc Huedin.

Știri

COD PORTOCALIU de vânt și viscol în județul Cluj

Clujul se află sub avertizări de Cod Galben și Portocaliu de vânt şi viscol şi ninsoare.

Știri

Cum sunt influenţaţi elevii de calitatea mediului în care învaţă?

Fondatoarea Transylvania College, Simona Baciu a vorbit la NapocaFM despre starea de bine a elevului la şcoală.

Știri

Rata de incidenţă CREŞTE în continuare în Cluj-Napoca

Creşte rata de infectare Covid-19 în municipiul Cluj-Napoca.

Știri

Incidența cazurilor de COVID a depășit 8 la mie în Cluj-Napoca

Creşte rata de incidenţă de COVID în Cluj-Napoca.

Știri

Românul care a enervat 17 milioane de olandezi

5 milioane de olandezi au recţionat în mai puţin de 24 de ore la postarea clujeanului

Kevin Tătar are un vlog culinar în care face recenzia mic dejunurilor din toată lumea. Nota pe care a acordat-o celui mai popular breakfast olandez a fost 2.5/10 puncte posibile. Ca urmare a recţiilor olandezilor care au reclamat faptul că nu a folosit ingredientele originale, Kevin şi-a revizuit nota după primele 24 de ore, breakfast-ul olandez obţinând calificativul de 1.5/10.

Pentru o navigare cât mai bună pentru dumneavoastră, folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire). Navigând în continuare, vă exprimați acordul cu folosirea tehnologiei de cookie.