Universitatea Cluj a renunţat la jucătorii Alexandru Boiciuc şi Rolandas Baravykas

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a renunţat, marţi, la jucătorii Alexandru Boiciuc şi Rolandas Baravykas, ale căror contracte au fost reziliate de comun acord. 

"Clubul nostru a ajuns la un acord privind rezilierea contractelor cu jucătorii Alexandru Boiciuc şi Rolandas Baravykas. FC Universitatea Cluj le mulţumeşte pentru munca depusă şi le doreşte mult succes în viitor", se menţionează pe site-ul citat.

Transferat în august 2021, atacantul Alexandru Boiciuc a strâns în acest start de campionat 7 prezenţe în tricoul Universităţii Cluj, fără să marcheze vreun gol. În precedentul sezon, atacantul înscrisese 8 goluri în 28 de partide.

Fundaşul dreapta lituanian Rolandas Baravykas a fost adus în urmă cu două luni de la UTA. El a fost titular în două meciuri în acest început de campionat, în alte două partide intrând pe parcursul jocului.

Din 25 august, când a fost instalat noul antrenor Eugen Neagoe, U Cluj s-a despărţit de trei jucători, mijlocaşul Cătălin Hlistei, atacantul Alexandru Boiciuc şi fundaşul Rolandas Baravykas, transferând alţi patru, fundaşul Ştefan Vlădoiu, mijlocaşii Ovidiu Horşia şi Lorand Fulop şi portarul Plamen Iliev.

Te-ar putea interesa și: