Un fundaș de la Ballkani adus la CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Manea

Fundașul dreapta Armend Thaqi, de 31 de ani, legitimat la FC Ballkani, va semna cu CFR Cluj. Kosovarul rămâne în această vară liber de contract și a confirmat că va face pasul în Gruia.

Transferul este logic, dacă ținem cont că postul de fundaș dreapta al echipei din Gruia va rămâne neacoperit, în condițiile în care, cel mai probabil, Cristian Manea va pleca în vară de la Cluj.

Presa din Kosovo afirmă că cele două părți au ajuns la un acord, iar fotbalistul kosovar ar urma să semneze cu CFR Cluj.

Thaqi însuși a confirmat transferul. FC Ballkani mai are un meci de jucat în acest sezon, pe 26 mai, împotriva celor de la Prishtina, însă formația la care evoluează Thaqi este deja campioană.

”Acest meci marchează sfârșitul aventurii mele la Ballkani. După acest campionat, îmi voi continua aventura în străinătate, la Cluj!”, a afirmat Armend Thaqi, fundașul dreapta al celor de la FC Ballkani, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Un gol și șapte pase decisive a reușit Armend Thaqi pentru Ballkani, iar cota sa de piață este 300.000 de euro, potrivit Transfermarkt. 

Te-ar putea interesa și: