U Cluj se distrează cu Sepsi și e în spatele liderului din SuperLigă!

 

U Cluj a rezolvat perfect meciul cu Sepsi, unul care se anunța extrem de echilibrat înainte de startul meciului. ”Alb-negrii” au tranșat de o manieră categorică partida disputată luni seara pe Cluj Arena, spulberând echipa lui Dioszegi cu un categoric 3-0, instalându-se pe locul doi în clasamentul SuperLigii! U Cluj are un parcurs perfect după primele șase etape din actualul sezon, cu 12 puncte după trei victorii și trei rezultate de egalitate, una din doar cele trei formații din campionat cu ”0” în dreptul înfrângerilor!

Au marcat pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabău Thiam, minutul 39, și Blănuță, în minutele 59 și 70.

Echipele de start:

U Cluj: Gertmonas - Chipciu, Cristea, Masoero, Boboc - Simion, Codrea - Thiam, Nistor, Bic - Blănuță
Rezerve: Gorcea, Oancea, Van der Werff, Mitrea, Briz, Popescu, Rață, Silaghi, Moraru, Tchassem, Berto, Bettaieb

Sepsi: Moldovan - Oteliță, Ciobotariu, Kecskes, Ștefan - Kallaku, Alimi, Breij, Siger - Debeljuh, Neskovic
Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, Oroian, Mino Sota, Drăghiceanu, Hajdin, Varga, Coman

Duel între două pretendente la play-off pe Cluj Arena! Câteva mii de spectatori în tribune, la meciul care poate duce ”Șepcile roșii” pe locul doi în SuperLigă. Popescu și Rață au fost scoși din primul 11 pentru această partidă, Ioan Ovidiu Sabău preferându-i în linia de mijloc pe Simion și Codrea.

Clujenii au avut lovitura de start a partidei. Ciobotariu trimite cu capul peste poartă în min.2, după un corner. Thiam, scăpat pe contraatac, ratează prima mare ocazie a meciului în min.8, când șutul acestuia a fost blocat excelent de Moldovan ieșit în întâmpinarea atacantului clujean! Fază fixă periculoasă pentru Sepsi, în min.18, după ce Debeljuh a fost trântit pe gazon la 22 de metri de poarta lui Gertmonas. Lovitura liberă se va executa însă după o pauză de hidratare, în condițiile în care meciul a început pe o temperatură de 32 de grade! Fără niciun efect lovitura liberă, una executată hilar de oaspeți. Kallaku șutează de la distanță în min.27, dar Gertmonas reține fără probleme. GOOOOOOOL U Cluj! THIAM trimite plasat din unghi pe colțul lung, în min.39, fără speranță pentru portarul lui Sepsi! 1-0! Excelentă și pasa lui Bic! Șut trimis de Codrea de la distanță, în min.44, dar Moldovan nu a avut probleme în a reține balonul. Patru minute suplimentare pentru prima repriză. Pauză pe Cluj Arena.

Rață îl înlocuiește pe Codrea la începutul reprizei secunde, la Universitatea. Masoero trimite cu capul mult peste tranversală, în min.51, după o lovitură de colț. GOOOOOOOL U Cluj! BLĂNUȚĂ reia imparabil în plasă cu capul, în min.59, după o centrare foarte bună a lui Thiam! 2-0! Dublă schimbare la U Cluj, în min.70: au intrat Popescu și Mitrea, au ieșit Thiam și Simion. GOOOOOOOL U Cluj! BLĂNUȚĂ face dubla cu un șut plasat din mijlocul careului, în min.70! 3-0! Rață nimerește transversala în min.74, după o pătrundere pe partea dreaptă! Min.83, schimbare la U Cluj: iese de pe teren Blănuță, intră Moraru, la debutul în SuperLigă. Iese și Nistor, în min.85, înlocuit de Bettaieb. Varga trimite și el în bară, în minutul 90, după o acțiune personală a atacantului de la Sepsi. Patru minute suplimentare arătate de la margine. Final de meci, victorie categorică a Universității!

Etapa următoare, U Cluj va juca pe 26 august, în deplasare, cu nou promovata Gloria Buzău.

Te-ar putea interesa și: