U Cluj, remiză în primul amical din Austria

 

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu SV Ried, 1-1 (1-1), vineri, în primul său meci test în stagiul de pregătire din Austria.

Ried, care a încheiat sezonul trecut pe locul secund în liga a doua austriacă, a marcat prima, în minutul 43, prin Philipp Pomer, însă Adel Bettaieb a egalat rapid peste alte două minute, după o acţiune foarte bună reuşită de Andrei Ştefan, potrivit paginii de Facebook a clubului ardelean.

Meciul a avut două reprize a câte 60 de minute de joc.

''U'' a început cu Gertmonas - Andrei Ştefan, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Ov. Popescu, Bic - Silaghi, Nistor, Raţă - Bettaieb. În repriza secundă au evoluat Gorcea - Boboc, Mitrea, Thalisson (Ştefan Opriş, 90), Oancea - G. Simion, D. Codrea - M. Sfaiţ, Bota, Suciu - Baciu.

Ioan Ovidiu Sabău: ”A fost un meci bun de pregătire, a fost important că nu s-a accidentat nimeni. Am avut un ritm destul de bun, chiar și momente bune de joc, de posesie. Sigur, ne lipsesc încă relațiile de joc, am adoptat și un sistem de joc, 4-3-2-1, pe care încă nu l-am antrenat destul, dar mi-a plăcut implicarea jucătorilor pe acest fond de oboseală, cu antrenamente destul de intense, cu ritm.

Sunt mulțumit de jucătorii noi, de implicarea și atitudinea lor, de dorința lor de a se pregăti, de seriozitatea cu care abordează jocurile. Sigur, suntem încă departe de forma și de pregătirea bună. E adevărat că avem timp foarte puțin până când începe campionatul și trebuie să grăbim lucrurile. Să-i duc într-o formă bună, și, ceea ce e foarte important în această perioadă, să avem grijă, pentru că încă suntem puțini, sunt foarte mulți copii pe care vrem să-i ajutăm să crească, și dintre jucătorii importanți să avem grijă să nu se accidenteze vreunul, e foarte important acest aspect.”

Te-ar putea interesa și: