“U” Cluj pierde la “masa verde” confruntarea cu Farul Constanța

Meciul dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța era progamat inițial pe 2 decembrie. Partida ce urma să se dispute pe Cluj Arena nu va mai avea loc, după ce conducerea Farului a anunțat că au fost depistate șase cazuri de coronavirus în lot.

Jucătorii Farului se aflau pe drum spre Cluj-Napoca în momentul în care clubul de la malul mpii a anunțat că în cadrul lotului au fost descoperite șase cazuri de coronavirus. Decizia conducerii constănțean a fost de a întoarce echipa la Constanța. Astfel, partida nu se va mai disputa, iar cele trei puncte vor fi trecute în contul Farului, conform regulamentului.  Regulamentul competiției prevede faptul că partida nu poate  fi reprogramată a doua oară, iar victoria le aparține constănțenilor deoarece prima amânare a partidei s-a produs din cauza Universității Cluj.

 “În urma testării periodice pentru COVID-19, 6 dintre componenții echipei noastre au fost depistați pozitiv. Clubul nostru a luat toate măsurile necesare conform protocolului sanitar în vigoare și a informat DSP Constanța și FRF despre situație.În aceste condiții, DSP Constanța a dispus efectuarea anchetei epidemiologice și retestarea tuturor contacților cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei noastre la meciul cu Universitatea Cluj După ce au plecat în această dimineață spre Cluj, jucătorii noștri vor reveni la Constanța în cursul după-amiezii și vor urma protocolul sanitar în vigoare Le dorim sănătate tuturor și vă îndemnăm să respectați toate măsurile luate de autorități pentru combatarea pandemiei!”, au anunțat reprezentanții echipei Farul Constanța.

Te-ar putea interesa și: