U Cluj pierde acasă cu Petrolul, și cade pe locul 4 în play-out!

 

U Cluj a pierdut, surprinzător, sâmbătă seara, pe teren propriu, meciul cu Petrolul Ploiești, din etapa a patra din play-out-ul SuperLigii, după ce au condus cu 1-0, după reușita lui Roguljic, din minutul 55. Bucuria fotbaliștilor lui Ioan Ovidiu Sabău a durat doar câteva minute, petroliștii reușind să întoarcă scorul de pe tabela de marcaj în minutele 62 și 64!

În urma acestui rezultat, ”alb-negrii” au căzut pe locul patru în clasamentul din play-out!

Echipele de start:

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thallison, Roger – Rus, Simion, Bic – Roguljic, Nistor – Popa
Rezerve: Gorcea, Chinteș, Peteleu, Techereș, Grobry, Fossati, Silaghi, V. Gheorghe, Teșcan, Anselmo

Petrolul: Zima – Dumitru, Papp, Garutti, Țicu – Seto, Hanca – Musi, Jair, Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Huja, Meijers, Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, Bratu, Răducan, Irobiso

Pițian și Mitrea nu fac parte din lotul Universității pentru acest meci, suspendați după incidentele de la Sibiu din etapa trecută, dar cea mai importantă absență a clujenilor este cea a lui Chipciu, accidentat.

Prima ocazie a meciului a aparținut clujenilor, în min.12, când Simion a reluat din marginea careului de 16 m pe colțul lung, dar mingea a trecut la câțiva centimetri de poarta apărată de Zima! Rus încearcă și el un șut de la distanță, în min.20, dar mingea trece departe de poarta oaspeților. Papp reia cu capul din mijlocul careului, în min.32, dar nu lovește slab mingea și Gertmonas reține fără emoții. Roguljic are o bună oportunitate de a înscrie, dar Zima respinge foarte bine. Galeria Petrolului părăsește Cluj Arena, în min.39! Popa pătrunde în careu pe partea dreaptă, dar reluarea sa trimite mingea mult pe lângă poartă, în min.42. Au revenit suporterii petroliști în sectorul lor din stadion. Cea mai mare ocazie a primei părți a meciului este ratată de Rus, în min.45+2, care trimite mingea cu efect puțin peste bara transversală! Final de repriză pe Cluj Arena, după un joc foarte fragmentat și puține ocazii mari de gol.

Nicio modificare în echipa lui Ioan Ovidiu Sabău la pauză. Extrairdinară ocazie de gol pentru Popa, în min.54, după o pătrundere spectaculoasă în careu, dar șutul său l-a lovit în cap pe Zima, balonul a ajuns la Oancea, dar nici el nu l-a putut învinge pe Zima! GOOOOOOOOL U Cluj! ROGULJIC înscrie primul său gol pentru Universitatea, cu un șut plasat din mijlocul careului, în min.55, după o centrare de pe linia de fund a lui Rus! 1-0! GOL Petrolul! IROBISO restabilește egalitatea în min.62, după ce ajunge bine la un balon respins și îl prinde poziționat greșit pe Gertmonas! 1-1! GOL Petrolul! Oaspeții întorc rezultatul în min.64, după o finalizare de efect a lui JYRY din mijlocul careului, după o pasă excelentă a lui Musi! 1-2! Interesant este că marcatorii Petrolului fuseseră introduși în teren de Laszlo Balint cu doar câteva minute înainte, după reușita clujenilor! Roguljic zguduie transversala, în min.67, după un șut puternic din marginea careului! Ioan Ovidiu Sabău face două modificări în echipa sa, în min.68, au ieșit Popa și Roguljic, au intrat Anselmo și Vali Gheorghe. Grozav are o ratare uriașă în min.70, dar mingea trece foarte aproape de poarta clujeană! Intră Silaghi, iese Simion, în min.79. Nistor șutează aproape de bară de la 20 de metri, în min.85.

Pentru U Cluj urmează dubla cu Oțelul din Cupa României, joi 18 aprilie ora 20.30, și play-out duminică 21 aprilie ora 16.00.

Te-ar putea interesa și: