U Cluj, meci de cinci stele cu liderul SuperLigii, FCSB

 

U Cluj şi FCSB încheie, luni seara, etapa a 26-a din SuperLiga. Clujenii joacă încă cu gândul la un loc de play-off, în timp ce liderul campionatului dorește să să se distanţeze cât mai mult în clasament în fața urmăritoarelor sale înainte de înjumătăţirea punctelor.

”Alb-negrii” lui Ioan Ovidiu Sabău ocupă locul 10 în ierarhia SuperLigii, cu 33 de puncte, la doar două puncte de locul 6 ocupat în prezent de Petrolul Ploiești, și vin după o singură victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide disputate.

„Echipa va arăta mult mai bine decât a arătat până acum. FCSB e o echipă care s-a maturizat, este echipa cea mai în formă. Trebuie să jucăm cu mult curaj, să alergăm foarte mult”, a declarat, sâmbătă, Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă de dinaintea partidei cu FCSB.

De cdealaltă parte, FCSB este liderul autoritar al campionatului, cu 54 de puncte, cu şase peste Rapid şi nouă peste CFR Cluj, şi vine după patru victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele cinci partide din SuperLiga.

FCSB vine la Cluj cu probleme serioase de lot, nu mai puțin de patru jucători fiind absenți din lot.

„Pantea are o problemă gravă, o să fie absent pentru o perioadă lungă. Băluţă s-a îmbolnăvit, a contactat un rotavirus de la fiica lui şi nu va fi în lot, Haruţ s-a îmbolnăvit de scarlatină de la fetiţa lui, iar Dawa s-a deplasat în Franţa, acolo unde soţia lui a născut. Va trebui să găsim soluţii”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul liderului.

În meciul din tur, disputat pe 2 octombrie, FCSB şi U Cluj au remizat pe Arena Naţională, scor 2-2.

Partida dintre U Cluj și FCSB se joacă, de la ora 20.30, pe Cluj Arena.

Te-ar putea interesa și: