Start în noul sezon pentru U-BT Cluj în Liga Națională de baschet masculin

 U-Banca Transilvania debutează, joi, în noul sezon al Ligii Naționale de baschet masculin. Clujenii, campioni en-titre ai României, joacă cu Rapid București, în BT Arena, în etapa a doua a campionatului. Sportivii antrenați de Mihai Silvășan nu au jucat în prima etapă, astfel că Patrick Richard și compania vor evolua pentru prima dată în fața propriilor suporteri, după ce au obținut două rezultate pozitive în turneul de la Oradea și s-au calificat în Final 8-ul Cupei României.

”Așteptăm cu nerăbdare acest meci. Este debutul nostru în Liga Națională, toată lumea știe că am stat în prima etapă. Ne dorim să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm. Trebuie să începem cu dreptul în fața propriilor suporteri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la sală. Vrem să începem încă de la primul meci cu o atitudine corectă și să arătăm de ce suntem echipa campioană. Vom vedea mâine dacă ne va afecta pauza de la Cupa României. Ne-am antrenat bine, mă bucur că nu sunt probleme de lot. Avem un jucător nou care de două zile se antrenează cu noi. Nu va fi în lot joi, e prea devreme. Încă nu știe mare lucru din sistemul nostru, dar se va adapta cu siguranță. Cum am spus, scopul nostru este să ne apărăm titlul și Cupa României. Pe plan european ne dorim să facem o figură mai frumoasă decât anul trecut. Personal, vreau să prindem Play-Off-ul, chiar dacă va fi mai greu decât în sezonul trecut”, a declarat, miercuri, Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania.

Partida dintre U-BT Cluj și Rapid, se joacă joi, în BT Arena, de la ora 18.00, și va fi transmisă în direct la Digi Sport 3, Prima Sport 2 și FRB TV.

Te-ar putea interesa și: