Stadionul Cluj Arena, gazdă a naţionalei de fotbal U21 în luna septembrie

În perspectiva desfășurării Campionatului European de Fotbal U21 de anul viitor, naționala de fotbal U21 a României are programate în cursul lunii septembrie 2022 două jocuri de pregătire la Cluj. 

Primul dintre acestea, cel în compania selecționatei similare a Spaniei, se va desfășura pe stadionul emblemă al județului, Cluj Arena, în data de 23 septembrie, cu începere de la ora 18.00.

Celălalt meci amical, cu reprezentativa U21 a Țărilor de Jos, se va desfășura patru zile mai târziu pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia.

“Calificată la Euro 2023 din postura de gazdă, naţionala de tineret a României este aşteptată cu mult interes la Cluj. Stadionul Cluj Arena se prezintă în condiţii foarte bune, fiind pe deplin pregătit pentru a-i primi pe tricolori. Meciul este şi un test util pe care tinerii jucători români îl vor avea în perspectiva campionatului european de anul viitor”, a declarat Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Campionatul European de Fotbal U21 este programat a se desfășura în vara anului 2023 în România și Georgia și va reuni 16 echipe participante, inclusiv formațiile reprezentative ale țărilor gazdă. Alături de stadionul Cluj Arena și arena „Constantin Rădulescu”, alte două stadioane din București au fost alese să găzduiască partide din grupele acestui important turneu final.

Te-ar putea interesa și: