Sportitalia: Portarul CFR-ului, Răzvan Sava, este dorit în Bundesliga!

 

Presa italiană anunță că portarul echipei CFR Cluj, Răzvan Sava, este dorit de două cluburi din prima ligă germană. Astfel, site-ul Sporitalia, afirmă că goalkeeper-ul feroviarilor ar putea ajunge în Bundesliga, unde a fost remarcat de cei de la Mainz și FC Koln.

„Una dintre revelațiile din ultima perioadă a clujenilor este Răzvan Sava. Portarul român, născut în 2002, se descurcă foarte bine și a atras atenția mai multor echipe. Este interes pentru el de la două echipe din Bundesliga. Mainz și Koln l-ar fi văzut de mai multe ori”, a scris Sportitalia.

„Totuși, plecarea lui Sava în luna ianuarie este dificilă”, a subliniat sursa citată.

Jurnaliștii italieni susțin că, în aceste condiții, CFR Cluj caută înlocuitori pentru Sava, iar unul dintre aceștia evoluează în Serie C. Site-ul tuttomercatoweb.com anunță că CFR Cluj și francezii de la Grenoble sunt interesați de portarul lui Juve Stabia, un senegalez de 2.02 metri.

Demba Thiam are 25 de ani și în acest sezon a bifat 12 partide fără gol încasat și doar 6 goluri primite în toată stagiunea, după 17 meciuri disputate în Serie C.

Portarul urmărit de CFR Cluj are 34 de meciuri în Serie B și a prins și două apariții în Serie A, în tricoul lui SPAL.

Te-ar putea interesa și: