”Șepcile roșii” au meci dificil la Iași. Sabău: ”Avem de luat o revanșă!”

 

U Cluj va juca duminică împotriva celor de la Poli Iași, într-un meci din cadrul etapei a 23-a din SuperLigă. Ioan Ovidiu Sabău a declarat înaintea meciului din Moldova că echipa sa va avea un meci extrem de dificil, mai ales după ce în prima etapă din acest an ieșenii au suferit o înfrângere la un scor categoric cu Sepsi Sf. Gheorghe.

”Aș fi vrut să întâlnim Iași-ul înainte de acel 0-6 cu Sepsi pentru că știu ce reacții au jucătorii, cum se pregătesc, starea lor, emoții care le au, dezamăgirile. E clar că toată săptămâna au fost foarte umili, au munci foarte mult și vor să-și ia o revanșă după acel joc, după acel rezultat, și e clar că ne așteaptă un joc chiar foarte, foarte dificil. Pentru noi însă, o victorie ar încununa succesul cu Hermannstadt, am rămâne agățați de primele locuri de ceea ce înseamnă play-off-ul, am deveni mai siguri pe noi, mai puternici, mai încrezători. Victoriile aduc mai multă încredere, entuziasm. Da, ar fi un lucru extraordinar dacă am reuși să înțelegem cu toții și mesajul pe care l-am transmis astăzi a ajuns la mintea jucătorilor și dacă chiar conștientizează că va fi un joc extrem de dificil. Că va trebui să fim ca și motivație și ca și concentrare cel puțin la nivelul lor.  Mai ales din punct de vedere fizic, sa nu fie nici vremea un impediment, terenul, deplasarea, să ne gândim când ne va fi greu că nu a atât de important jocul cu Iașiul și să ne gândim la următorul joc de acasă. Sper că mesajul a fost clar, dacă n-au înțeles, toți cei care au o anumită experiență și au trecut prin astfel de momente, să transmită mai departe mesajul și celorlalți care probabil încă nu am reușit eu să-I conving că va trebui să fim foarte bine pregătiți pentru acest joc.

Am adus un jucător nou (Federico Anselmo, n.red), un jucător cu calitate, un număr 9, de careu. Aveam nevoie de așa ceva cgiar dacă Popa e într-o formă excepțională, a crescut foarte mult, are încredere și a reușit să înscrie multe goluri până în momentul de față, dar ai nevoie de cel puțin doi atacanți. E în urmă cu pregătirea fizică, are probleme la ritm la acea pregătire specifică jocului de fotbal. Încercăm să-l recuperăm și să-l avem pentru următorul joc, cel cu UTA de acasă. E un jucător bun pe care noi ne bazăm. Nu contăm nici pe Rogulic la meciul de la Iași. El o lună de zile nici nu a atins mingea!

Avem de luat o revanșă în meciul de la Iași. Chiar am revăzut meciul din tur și am văzut cum am pierdut acel joc, nu am arătat bine deloc. Ei au fost mult mai în formă, mult mai atenți, mult mai concentrați. Avem de luat o revansă, așa este!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului din Copou.

Meciul dintre Poli Iași și U Cluj se joacă duminică, cu începere de la ora 17.00.

Te-ar putea interesa și: