Remiză în Derby de Cluj. U și CFR rămân cu șanse de calificare în sferturile Cupei României!

 

U Cluj și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea de joi seara de pe Cluj Arena, meci din grupa B a Cupei României. Prima repriză, una lipsită de ocazii de poartă, s-a încheiat în avantajul ”Șepcilor roșii”, după autogolul lui Kresic din minutul41. Feroviarii au reușit golul egalizator în minutul 66, prin Bîrligea, intrat pe teren de doar șase minute. Nistor, în min.70, a ratat incredibil desprinderea lui U pe tabela de marcaj, trimițând pe lângă poarta goală din interiorul careului! Formațiile clujene conduc grupa de calificare și au șanse de a se califica împreună în sferturile Cupei României.

Echipele de start:

U Cluj: Iliev – Oancea, Mitrea, Miron, Chipciu – Doukoure, Bic – Cîmpanu, Nistor, Silaghi – Popa

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, Ilie – Mogoș, Fică, Muhar, Cvek, Camora – Otele, Juricic

25.026 de spectatori sunt în tribunele de pe Cluj Arena. Echipele se tatonează încă, sunt prudente, nicio acțiune de poartă în primele 15 minute ale meciului. Miron trimite primul șut spre poartă, în minutul 19, dar balonul trece departe de buturile lui Sava. Șut trimis de Chipciu din marginea careului, în min.21, dar nici de această dată mingea nu prinde cadrul porții. Reluare slabă a lui Cîmpanu, în min.27, și Sava reține mingea fără probleme. Spectacolul este doar în tribune, jocul ambelor formații este unul destul de modest. GOOOOOOOOL U Cluj! KRESIC trimite hilar mingea în propria poartă, în min.41, după un corner executat de pe partea stângă! Surprins de execuția colegului său, Sava a rămas țintuit pe linia porții! 1-0! Pauză pe Cluj Arena, după o repriză în care feroviarii n-au contat deloc în atac.

S-a reluat partida. Nicio modificare la CFR. La Universitatea a intrat Peteleu în locul lui Oancea. Șutul trimis de Chipciu, în min.58, este deviat de Otele, și Sava reține balonul. Ocazie uriașă de egalare irosită de Mogoș, în min.59, când reluarea sa cu capul a trecut la câțiva centimetri de vinclul porții lui Iliev! Schimbări la CFR, în min.60: au intrat Krasniqi, Bîrligea și Avonou, au ieșit Fică, Ilie și Juricic. Schimbări și la U, în min.61: au intrat Stoica și Vali Gheorghe, au ieșit Cîmpanu și Szilaghi.  GOOOOOOOOOL CFR! BÎRLIGEA trimite mingea în poartă cu un șut puternic din mijlocul careului, în min.66, după o pasă excelentă a lui Cvek! 1-1! Incredibilă ratare a lui Nistor, în min.70, care a trimis pe lângă poarta goală de la 16 metri! Iese Nistor, în min.70, înlocuit de Manu. Intră și Deac, în min.71, în locul lui Otele. Ovidiu Bic este înlocuit de Simion, în min.73. Iliev își salvează echipa de la primirea celui de-al doilea gol, în min.82, la reluarea lui Cvek, înlocuit ulterior de Tachtsidis. Șut slab trimis de Popa din poziție bună, în min.90, dar mingea a trecut departe de poarta feroviarilor. De la margine s-au arătat cinci minute de prelungire a partidei. Final de meci.

CFR, U și Rapid conduc grupa cu câte 4 puncte fiecare. Calificarea în faza următoare a Cupei României va fi decisă în ultima etapă, când CFR Cluj va juca din nou în deplasare, cu Rapid, în timp ce U Cluj va întâlni, tot în deplasare, pe FC Botoșani. Meciurile se vor juca în luna decembrie.

Te-ar putea interesa și: