Pandemia a schimbat fotbalul

Căpitanul echipei FC Barcelona Lionel Messi a spus că a fost foarte greu pentru fotbalişti să evolueze în acest an fără suporteri în tribune, din cauza pandemiei de Covid-19.

"Este oribil să joci fără suporteri în tribune. Este o senzaţie foarte urâtă", a declarat Lionel Messi.

Aceasta a declarat faptul că, pandemia a făcut ca fotbalul să se schimbe foarte mult în rău şi speră să treacă toată perioada asta în care este foarte greu să intri în joc atunci când nu vezi pe nimeni pe stadion.

"Să nu vezi pe nimeni pe stadion este la fel ca la antrenament şi este foarte greu să intri cu adevărat în joc de la început. Din acest motiv vedem partide foarte inegale. Este complicat să câştigi, să joci împotriva oricui joci. Pandemia a făcut ca fotbalul să se schimbare foarte mult în rău. O vedem în jocuri. Sper ca toate acestea să treacă, să readucem oamenii pe stadioane şi să putem reveni la normal", a adăugat Messi.

FC Barcelona s-a confruntat cu probleme după reluarea fotbalului, în vara acestui an, cu porţile închise, din cauza noului coronavirus.

După ce populaţia va primi noul vaccin împotriva COVID-19, suporterii ar putea reveni în tribune în primăvara anului viitor.

Te-ar putea interesa și: