Nu mai ajunge Bîrligea la FCSB? Pe fir a intrat puternic și Rapid! Becali: ”E belea mare cu impresarii ăștia!”

 

Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB a intrat în impas, după ce se pare că și Rapidul și-l dorește pe jucătorul CFR-ului!  După ce Gigi Becali  dat ca sigură aducerea atacantului la echipa campioană, transferul are toate șansele să nu se mai realizeze, după ce clubul din Gruia ar prefera, totuși,  să-l trimită pe Bîrligea la Rapid București!

Patronul FCSB-ului spune că transferul este blocat de impresarul jucătorului care licitează între cele două cluburi și că transferul la FCSB nu se va mai face!

”Nu face Șucu așa ceva, exclus. Îmi tai capul dacă face asta. Una e să licitezi, asta fac și eu, altceva să suni după ce afacerea ar fi gata. Adică zice Varga că e totul gata și apoi sun și eu să mă bag?”, a declarat Becali.

M-am înțeles cu Varga, l-a pus pe Bilașco să facă actele. Ne-am înțeles, contract, tot. După care l-am sunat pe Bîrligea. Mi-a plăcut, foarte bărbătește. 'Da, nea Gigi, de acord'. I-am dat 25.000, el are 6.000. Ei aveau o înțelegere să prelungească cu 18.000. 'De acord, dar trebuie vorbit cu impresarul'. A vorbit MM cu impresarul, 'De ce dați 2 milioane în loc de 1 miIion jumate?'. Zic: 'Nu e problema ta, eu dau 2 milioane. Dau si 100.000 comision'.

Cum adică clauză de 5 milioane, 15! Cum adică să semnezi pe 3 ani? Adică eu dau 2 milioane să iau 5? Dau 2 să iau 8, 9 sau 15. Impresarul voia și contract pe 3 ani (n.r. - s-a înțeles cu jucătorul la 5 ani). Păi îl iau 3 ani să rămână liber și să pierd banii sau cum? I-am spus lui MM să-i dea contractul și să zică da sau nu. Bîrligea mi-a zis că el hotărăște, nu impresarul, dar acum jucătorul nu-mi mai răspunde la telefon!

E belea mare cu impresarii ăștia! Impresarul e un italian care nu mai are niciun jucător în afară de Bîrligea. Nu prea mai cred că se face, cum să se facă?”, a comentat finanțatorul FCSB.

Te-ar putea interesa și: