Nelu Varga: ”Să fie sănătos! Să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit! Nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea!”

 

Faptul că Cristian Manea a ajuns la Rapid București l-a înfuriat pe patronul CFR-ului. Nelu Varga a declarat că i-a oferit jucătorului 300.000 de euro la prelungirea contractului și un salariu similar celui anterior, dar acesta a refuzat spunând că preferă, printre altele, un transfer în străinătate.

„Eu consider ca noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid.

Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el dacă la CFR nu i-a mai convenit! Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a declarat Nelu Varga, patronul de la CFR, potrivit prosport.ro.

Manea a fost un om de bază la CFR Cluj în trecut, însă în finalul sezonului trecut a pierdut echipa de start în favoarea lui Vasile Mogoș, cel care i-a luat locul și în lotul naționalei la Euro 2024.

Cu Manea titular în flancul drept al apărării, CFR Cluj a câștigat 5 titluri în Superliga și a jucat în primăvara Europa League.

Te-ar putea interesa și: