Nelu Varga, patronul CFR-ului: ”Telenovela Otele s-a încheiat! Manea semnează prelungirea contractului!”

 

Patronul CFR-ului a dat, luni, vestea mult așteptată de fanii echipei din Gruia: transferul lui Otele a căzut, iar Manea semnează prelungirea cu încă un an și jumătate a contractului!

Atacantul Philip Otele a fost în vizorul mai multor formații din Europa, însă niciuna nu a dorit să plătească cele patru milioane de euro cerute pe el de CFR Cluj, astfel că jucătorul rămâne la echipa din Gruia cel puțin până în vară. De asemenea, principalul finanțator al ”vișiniilor” a anunțat că și internaționalul Cristian Manea va continua să joace la formația lui Adrian Mutu, clubul și fundașul ajungând la un acord de prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon.

“Telenovela Otele s-a încheiat. Nu am primit suma pe care am dorit-o, 4 milioane de euro, și pot să vă confirm oficial că până în vară Otele nu mai pleacă de la CFR Cluj.

Îi transmit lui Otele să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să aducă plusvaloare, să marcheze goluri și să ne ajute să ne luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Deci Otele este subiect închis. Până în vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu. În ceea ce îl privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray.

Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail măcar de la Galatasaray, că l-ar dori pe Manea, așa că este o pistă falsă. Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și eu cred că Manea ne va ajuta în continuare încă un an și jumătate să ne îndeplinim toate obiectivele.

Este un jucător formidabil, de o mare valoare. CFR Cluj are nevoie de el, dar eu cred că și Manea are nevoie de CFR Cluj. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum încolo la CFR Cluj.

Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun pentru valoarea acestui jucător cu adevărat formidabil și reprezentativ pentru CFR Cluj, dar și pentru fotbalul românesc”, a spus, luni, Nelu Varga la Fanatik Show.

CFR Cluj are două victorii sub comanda noului antrenor Adrian Mutu, și va juca sâmbătă în derby-ul ”vișiniilor”, cu Rapid București, pe stadionul din Gruia.

Te-ar putea interesa și: