Mutu, după remiza cu Farul: ”Ne Trebuie mai multă personalitate și încredere în forțele proprii în prima repriză”

 Duelul dintre Gheorghe Hagi și Adrian Mutu, desfășurat sâmbătă seara la Ovidiu, s-a încheiat nedecis, scor 1-1, după două goluri spectaculoase reușite în repriza a doua a meciului. 

„Au fost două reprize diferite. În prima am suferit puțin, Farul a făcut un presing foarte bun. În repriza a doua cred că am dominat. Nu am văzut faza de la golul Farului să spun dacă a fost fault sau nu la Fica, dar o acțiune a noastră s-a transformat într-un gol al lor. Total neașteptat, cred că a fost singura lor ocazie în partea a doua.

Trebuie să fructificăm fazele avute, am avut ocazii, am dominat, dar nu am avut inspirație în ultimii metri. Până la urmă, un punct e un punct, am jucat pe terenul unei echipe de play-off.

Meritam golul la cum am jucat în repriza a doua. De când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut în toate meciurile, am schimbat jocul mereu în partea a doua. Asta este bine, dar trebuie să începem meciurile bine și să o ducem așa până la capăt.

Trebuie mai multă personalitate și încredere în forțele proprii în prima repriză, să controlăm jocul mai mult.

Se înjumătățesc punctele, apoi vom vedea. Important este să câștigăm următorul meci, apoi vom avea meciuri tari în play-off. Să vedem cine mai intră, e luptă mare pe ultimele locuri. Farul nu e calificată matematic, vom vedea.

Am pierdut doar o dată în 7 meciuri, ceea ce e bine. Până la urmă am avut două deplasări dificile, de 8 zile suntem pe drumuri, un du-te vino continuu. Și meciuri grele, cu echipa revelație Oțelul, foarte agresivă acasă, plus Farul, care e în luptă pentru play-off și știm că este foarte puternică acasă.

Nu am avut deplasări ușoare, dar am ieșit neînvinși, ceea ce este un lucru pozitiv. Vom vedea, poate aceste meciuri ne călesc și ne vom da seama ce ne așteaptă în play-off”, a declarat antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, la finalul meciului cu Farul.

Te-ar putea interesa și: