Meciul România - Norvegia, anulat!

Meciul România - Norvegia a fost anulat. Vestea a venit chiar de la UEFA și a fost anunțată de publicația norvegiană VG. Federația Română de Fotbal a publicat imediat informația.

 "UEFA ne-a informat că, “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, susține FRF.

 Anularea meciului vine ca urmare a depistării unui caz de coronavirus în lotul nordicilor.

 În timp ce ”tricolorii” desfăsurau antrenamentul oficial  pe Arena Națională, delegația Norvegiei se afla în continuare la Oslo, pentru că nu a primit acceptul autorităților sanitare să facă deplasarea la București, din cauza faptului că Omar Elabdellaoui a fost depistat cu COVID-19, iar ceilalți jucători și membri ai staff-ului au fost considerați contacți direcți. De altfel, Bent Hoie, ministrul Sănătății din Norvegia, a anunțat că o deplasare către România a jucătorilor ar fi fost ilegală, ca urmare a normelor implementate în țara nordică în contextul pandemiei de COVID-19.

Te-ar putea interesa și: