Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Oțelul: ”E foarte important ca noi să luăm cele trei puncte”

 

Etapa a 13-a din SuperLigă aduce un adevărat derby de clasament, între liderul U Cluj și Oțelul Galați, echipa de pe locul trei și singura neînvinsă în acest sezon. Clujenii se mențin în fotoliul de lider, deși nu au mai câștigat în ultimele trei partide, dar Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ”Șepcilor roșii”, a anunțat că vrea toate cele trei puncte puse în joc în disputa de vineri seara, de pe Cluj Arena.

”Eun oarecare sentiment, așa, de nemulțumire vizavi de ultimele rezultate obținute cu Oțelul, ar trebui să producă o reacție bună pentru tine ca jucător. Chiar dacă nu am fost dominați, am pierdut meciul de aici la o fază de contraatac, nici nu mai vreau să-mi amintesc cum s-a desfășurat acea acțiune din care am primit gol. Acum suntem pe un drum bun, sigur venim după trei jocuri în care n-am câștigat dar suntem acolo, suntem bine. Am surprins pe toată lumea, acum e greu să mai mulțumim oamenii dacă ajungem pe locul 2, sau 3 sau 4, toți ne consideră acum o echipă importantă, care are calitate. Sigur, nu mai e întâmplător că suntem acolo sus, dar sunt alte așteptări și trebuie să le acceptăm. Laudele, atunci când le-am meritat, dar și criticile atunci când vor veni.

Spun că am lucrat bine în această pauză, iar aceasta va trebui să se vadă în joc până la urmă, cum vom arăta ca ritm, ca și implicare și încredere, ca joc. Cum spun de fiecare dată, la fel, e foartă important să fiu inspirat atunci când aleg primul 11, abordarea jocului, unde vom juca cu presing sus, cu joc de așteptare în unele momente. Vom analiza și mai bine adversarul, și ce cred eu că e foarte important, nu să ne gândim că vom fi puși în dificultate, că e ochipă disciplinată, ci să ne gândim la cine suntem noi, la ce suntem în stare să facem și cum am pus noi în dificultate adversari mult mai valoroși decât Oțelul. Trebuie respectat adversarul, dar noi trebuie să facem ce știm foarte bine să facem.

E foarte important ca noi să luăm cele trei puncte, la fel vreau să-I văd mulțumiți și fericiți pe fanii noștri după acest joc, iar noi să ne continuăm parcursul bun, să rămânem pe primul loc”, a spus, miercuri, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității, la conferința de presă de dinaintea confruntării cu echipa din Galați.

Înaintea acestei partide, U Cluj este lider în SuperLigă, cu 23 de puncte, în timp ce echipa lui Dorinel Munteanu ocupă ultima treaptă a podiumului, cu patru puncte mai puțin. Disputa de pe Cluj Arena va avea loc vineri, pe Cluj Arena, de la ora 21.00.

Te-ar putea interesa și: