Ioan Ovidiu Sabău, după meciul pierdut la Galați: ”Ceva se întâmplă, nu e în regulă”

 

U Cluj a pierdut, duminică, și al doilea meci cu Oțelul Galați din ultima săptămân, după înfrângerea din Cupa României, și s-a îndepărtat de prima poziție din play-out. Mai mult, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău pot avea emoții pe final de sezon dacă mai fac pași greșiți în SuperLigă, intrând, astfel, în zona fierbinte a clasamentului.

La finalul meciului, antrenorul Universității și-a criticat în termeni duri jucătorii.

„Era greu să marcăm, pentru că nu am câștigat dueluri. În zonele laterale nu au plecat pe spații, au jucat cu spatele. Am ajuns cu foarte puțini jucători în careu, a fost foarte greu să marcăm. Ne-au dominat clar.

E o situație pe care trebuie să o gestionăm. Cunosc bine totul, dar nu pot spune public. Mai avem patru jocuri, trebuie să schimbăm ceva, atitudinea, concentrarea, să avem foame. În timpul jocului trebuie să avem mai multă personalitate.

Sunt total nemulțumit, nu am putut. După meciul de Cupă am fost supărat, puteam intra în prelungiri, dar am tratat superficial o fază. Acum nu pot să fiu supărat, nu am putut, pur și simplu. Am fost obosiți fizic. Ceva se întâmplă, nu e în regulă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după înfrângerea cu Oțelul Galați.

Etapa  următoare, U Cluj va juca pe teren propiu, miercuri 24 aprilie, împotriva Politehnicii Iași.

Te-ar putea interesa și: