Fotbal: ''U'' Cluj a plecat în cantonamentul din Antalya

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a plecat, miercuri, într-un cantonament de zece zile în Antalya, în care va disputa trei meciuri de pregătire.

Lotul echipei Universitatea Cluj, cazat la hotelul Kamelya Collection Fulya din Side, va rămâne în Turcia până în 14 ianuarie.

''U'' Cluj va întâlni în Turcia echipa elveţiană FC Zurich (locul 10 în prima ligă), pe 7 ianuarie, de la ora 12:30, formaţia maghiară Debrecen (locul 7 în prima ligă), pe 10 ianurie, de la ora 16:00, şi echipa elveţiană Schaffhausen (locul 8 în liga a doua), pe 13 ianuarie, de la ora 16:00.

La şase zile după întoarcerea din cantonament, pe 20 ianuarie, Universitatea Cluj va juca primul meci oficial din acest an, cu FC Voluntari. Partida este programată de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

Directorul tehnic Ioan Ovidiu Sabău a convocat 25 de jucători pentru stagiul de pregătire din Antalya:
 

portari: Plamen Iliev, Andrei Gorcea, Sebastian Păun;

fundaşi: Ştefan Vlădoiu, Dorinel Oancea, Krystian Nowak, Andrei Miron, Florin Ilie, Denis Ispas, Andrei Piţian, Marius Briceag;

mijlocaşi: Romario Pires, Ioan Filip, Martin Remacle, Gabriel Simion, Ovidiu Bic, Florian Haită, Alexandru Chipciu, Ovidiu Horşia;

atacanţi: Dragoş Tescan, Albert Hofman, Mamadou Thiam, Adrian Bălan, Ianis Stoica, Lorand Fulop.

Te-ar putea interesa și: