Emil Boc, la Napoca Live: ”Sunt atât de supărat! Sunt convins, și bag mâna în foc, că Simona Halep nu s-a dopat intenționat!”

 

Primarul Clujului, Emil Boc, un mare susținător și admirator al Simonei Halep, a declarat, joi, la Napoca Live, că suspendarea drastică pentru dopaj a marii campioane de tenis este o mare nedreptate care i se face acesteia.  

”Sunt atât de supărat! Este o mare nedreptate care i se face acestei mari sportive și sunt convins că în recurs va avea câștig de cauză. Simona Halep nu merită un asemenea tratament. Sunt absolut convins și bag mâna în foc că acest sportiv niciodată nu s-a dopat intenționat pentru a obține avantaje în raport cu alți competitori.

Este un om cu o rădăcină sănătoasă în materie de valori, un om care toată viața s-a afirmat prin muncă.

Această nedreptate care i se face sunt convins că va fi depășită la un moment dat. Sunt alături de ea din tot sufletul, o susțin în continuare.

Am ținut legătura cu familia Simonei prin tată el, cu care am o legătură constantă, și i-am exprimat susținerea mea și respectul meu pentru ceea ce a făcut și ceea ce face pentru România”, a declarat primarul Emil Boc, la emisiunea Talkshow Direct de la Napoca Live.

Te-ar putea interesa și: