CFR Cluj s-a despărțit și de Ajeti! Balaj: ”A avut numeroase accidentări”

 

Cristian Balaj, președintele CFR Cluj, a confirmat despărțirea de internaționalul albanez Arlind Ajeti, care a ajuns la formația turcă Bodrumspor. Unul dintre motivele pentru care fundașul de 30 de ani nu a mai fost dorit de Dan Petrescu la echipă îl reprezintă numeroasele accidentări ale acestuia.

Dacă în sezonul trecut Ajeti a jucat în 25 de meciuri pentru echipa din Gruia în toate competițiile reușind și trei goluri, în această vară acesta a evoluat într-unul singur, în ciuda faptului că jucătorul a evoluat pentru naționala Albaniei în cele 3 meciuri de la Euro 2024, cu Italia, Croația și Spania.

„Ajeti a plecat, este jucătorul care, din păcate, a evoluat mai puțin. Dan Petrescu nu s-a bazat pe el pentru că a avut numeroase accidentări. Au existat tentative, dar din păcate accidentările nu i-au permis acest lucru, nici suporterii nu înțelegeau de ce a evoluat mai puțin”, a declarat Cristian Balaj, pentru sport.ro.

Arlind a ajuns în vara anului trecut la Cluj, din postura de jucător de liber de contract, de la Pordenone Calcio.

După eliminarea din Conference League, CFR Cluj a renunțat la mai mulți jucători importanți, precum Bîrligea și Keita, dar și la Boben sau Kresic.

Duminică, echipa din Gruia va evolua pe teren propriu cu campioana en-titre, FCSB, de la ora 21.00.

Te-ar putea interesa și: