CFR Cluj pierde lamentabil în fața celor de la UTA. S-a cerut demisia lui Dan Petrescu!

 

CFR Cluj a pierdut meciul cu UTA Arad, disputat sâmbătă seara în Gruia, după o evoluție rușinoasă. Arădenii au câștigat cu 3-1, după ce au condus și la pauză cu 1-0, după reușita fostului feroviar Costache! Pe finalul meciului, suporterii CFR-ului au cerut demisia lui Dan Petrescu!

Tachtisidis a restabilit egalitatea imediat după pauză, dar arădenii au lovit apoi de două ori prin Omondi și Kadiri, consfințind o victorie total neașteptată pe stadionul din Gruia.

CFR Cluj rămâne la 7 puncte de liderul SuperLigii, U Cluj, și începe să aibă emoții pentru locul din play-off, după ce nu a reușit nicio victorie în ultimele trei meciuri.

Echipele de start:

CFR Cluj: Popa – Abeid, Bolgdao, Boben, Rocha – Fica, Djokiovic, Tachtsidis – Deac, Munteanu, Korenica
Rezerve: Hindrich, Camora, Iacob, Kun, Ilie, Kresic, Keita, Filip, Artean, Postolachi, Păun, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Popa – Poulolo, Conte, Trif – Cîmpanu, Hrezdac, Joao Pedro, Van Durmen, Râpă – Omondi, Costache
Rezerve: Mitrovic, Bocea, Benga, Mihai, Mabea, Dumiter, Ghezali, Zsori, Kadiri, Cristea

Feroviarii au avut lovitura de start a meciului. Costache reia periculos la poartă, în min.6, dar Popa reține cu siguranță. GOL UTA! COSTACHE trimite în plasă pe lângă Popa din 17 metri, în min.12, după o lansare perpendiculară a lui Omondi! Ușor depășită defensiva feroviară la această fază, după ce Deac a pierdut foarte ușor o minge la mijlocul terenului! 0-1! Tachtsidis reia cu capul, în min.17, dar mingea nu prinde cadrul porții. Șut puternic trimis de Korenica, în min.19, dar balonul se duce puțin pe lângă bară. Portarul arădenilor prinde cu siguranță șutul trimis de Fică, în min.21. Bolgado reia puternic cu capul din mijlocul careului, în min.31, dar mingea se duce razant cu transversala! Cea mai mare ocazie de gol a CFR-ului în această primă repriză. Djokovic reia pe spate în careu, în min.34, dar lovitura de cap a lui Munteanu trece peste transversală. Omondi reia peste poarta clujeană, în min.38, dintr-o lovitură liberă din lateral. Două minute suplimentare pentru prima repriză. Costache șutează din lovitură liberă de la mare distanță, în min.45+1, dar Popa reține cu siguranță. Pauză în Gruia, după 45 de minute cu un joc slab al CFR-ului.

S-a reluat meciul. GOOOOOOOL CFR! TACHTSIDIS reia puternic cu capul din alergare, în min.47, după o centrare a lui Korenica, și mingea se duce plasat în poarta arădeană! 1-1! Joao Pedro nimește plasa laterală a porții clujene, în min.60. Dublă schimbare făcută de Dan Petrescu, în min.62: ies de pe teren Deac și Fică, au intrat Păun și Postolachi. GOL UTA! OMONDI trimite imparabil în poartă cu un șut fără preluare din 16 metri, în min.64! 1-2! Postolachi trimite milimetric peste transversală, în min.75. GOL UTA! Arădenii dau lovitura prin KADIRI, în min.78, care înscrie cu un șut puternic din mijlocul careului, după ce s-a debarasat foarte ușor de Bolgado! 1-3! Intră Camora, în min.79, în locul lui Abeid. Munteanu ratează o ocazie mare de gol pentru CFR, în min.82, al cărui șut se duce peste transversala! Intră și Michael în locul lui Korenica. Ocazie uriașă de gol ratată de Michael, reluare cu capul din apropiere, dar POpa respinge cu o paradă superbă! În tribunele stadionului se scandează ”Demisia, demisia”! Patru minute suplimentare pentru acest meci. Final de meci în fluierăturile suporterilor ceferiști.

Etapa următoare, CFR va juca cu Poli Iași, tot în Gruia, pe 5 octombrie.

Te-ar putea interesa și: