CFR Cluj la al treilea transfer al iernii. Primul amical în Spania

 

Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, joi seara, pe site-ul său oficial, transferul lui Petar Mamic, fundaş stânga în vârstă de 27 de ani care a evoluat până acum în Lituania, la FK Zalgiris.

"Suntem bucuroşi să anunţăm cel de-al treilea transfer al acestei ierni. Începând de astăzi, fundaşul lateral Petar Mamic se alătură echipei noastre. Crescut la celebra academie a celor de la Dinamo Zagreb, apărătorul a bifat, la nivel de juniori, 31 de prezenţe la echipele naţionale ale Croaţiei. Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe realizări alături de CFR Cluj", se menţionează pe site-ul citat

În cariera sa de până acum, croatul a evoluat în ţara natală pentru Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, HNK Rijeka, Varazdin, Lokomotiva Zagreb şi Hrvatski Dragovoljac, în Polonia pentru Podbeskidzie, dar şi în primul eşalon al Lituaniei la Zalgiris Vilnius, formaţie pentru care a bifat în ultimii doi ani 73 de apariţii, înscriind 4 goluri.

Petar Mamic este cel de-al treilea transfer al echipei CFR Cluj în această iarnă, după internaţionalul marocan Omar El Kaddouri (PAOK Salonic) şi fundaşul ucrainean Alan Aussi (Ponferradina). Gruparea prahoveană s-a despărţit până acum de jucătorii Ziv Morgan şi Ievhen Konoplianka.

Jucătorul se află deja în cantonamentul feroviarilor de la Oliva Nova, Spania, acolo unde, vineri, CFR va disputa și primul meci al anului. Adversara formației din Gruia este KAA Gent, echipă aflată pe locul 3 în prima ligă din Belgia. Partida se va juca de la ora 12, ora României, și va putea fi urmărotă în direct pe canalul de Youtube al CFR Cluj.

Te-ar putea interesa și: