CFR Cluj, deplasare dificilă la Sibiu. Petrescu: ”Un meci în care va trebui să luptăm și pentru Korenica”

 

CFR Cluj va juca sâmbătă, la Sibiu, cu Hermannstadt, într-un meci din etapa a 10 a primei ligi, iar antrenorul Dan Petrescu spune că se confruntă cu probleme de lot, acesta anunțând că nu mai puțin de cinci jucători sunt indisponibili pentru această partidă.

”N-am fost foarte supărați după meciul cu FCSB deși am condus cu 2-0, am avut o săptămână normală. Din păcate, lista jucătorilor accidentați a ajuns acum la cinci, dacă la meciul cu FCSB era de trei. Sunt cinci jucători care cu siguranță nu vor juca sâmbătă, dar avem un lot numeros. Sper ca cei care vor juca să facă tot posibilul să nu se simtă absența celor cinci.

Va fi un meci în care va trebui să luptăm toți și pentru Korenica (al cărui tată a a decedat vineri, n.red.), să încercăm să-i oferim o bucurie acum când trece prin momente atât de grele.

Am făcut până acum patru puncte în cele două meciuri din deplasare de până acum, ținând cont că am jucat la Rapid și la Farul. Nu va fi ușor, să nu uităm că toate echipele se vor bate la play-off, e un campionat foarte strâns, greu și orice meci e foarte important. Sibiul acasă cred că e cea mai bună echipă din România, cu trei victorii și două egaluri în ultimele cinci meciuri. E o echipă echilibrată, un antrenor de patru ani la echipă, un club organizat, liniștit. N-am auzit multe scandaluri la ei, nu e prea mare presiune, merită să fie acolo sus. Au și un lot foarte bun, uitați-vă la banca de rezerve. Neguț a fost aici, Buș a fost aici, Diaconu jucător bun. Nu cred că are antrenorul lor prea multe motive să se plângă de lotul avut la dispoziție.

Avem cele mai multe goluri marcate, dar aș fi vrut să luăm mai puține goluri”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, vineri, înaintea meciului de la Sibiu.

Partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt se va desfășura sâmbătă, de la ora 19.30.

Te-ar putea interesa și: