CFR Cluj a remizat la Sibiu, după un meci în care s-a jucat cu ocaziile de gol

 

CFR Cluj nu a obținut decât o remiză albă la Sibiu, cu Hermannstadt, într-un meci din etapa a 10-a din SuperLigă. Feroviarii n-au reușit să înscrie niciun gol, deși au dominat uneori autoritar partida, au trimis o sumedenie de șuturi la poarta gazdelor și după ce Munteanu, dar mai ales Abeid au ratat ocazii uriașe de a trimite balonul în poartă.

Echipele de start:

FC Hermannstadt: Muțiu - Oroian, Găman, Ionuț Stoica, Goncalves - Murgia, Ivanov - Balaure, Deaconu, Ianis Stoica - Chițu
Rezerve: Pop, Bejan, Iancu, Căpușă, Biceanu, Buș, Luca, Neguț, Kujabi, Popescu, Antwi, Gandila

CFR Cluj: Popa - Abeid, Boben, Bolgado, Simao - Fică, Djokovic, Tachtsidis - Deac, Munteanu, Kamara
Rezerve: Hindrich, Camora, Peteleu, Iacob, Kresic, Gyorgy, Keita, Artean, Păun, Postolachi, Michael

La CFR Cluj a revenit în primul 11 grecul Tachtsidis, accidentat în partida cu FCSB. Absentează NKololo și Mogoș, accidentați, și Korenica, din cauza unor probleme personale.

Sibienii au avut lovitura de start a meciului. Munteanu are primul șut pe poartă în min.4, dar Muțiu a reținut fără probleme. Formația clujeană începe în ofensivă meciul. Kamara trimite puternic cu capul, în min.14, dintr-un corner, dar portarul gazdelor respinge excelent de la rădăcina barei! Munteanu trimite mingea în bară, în min.17, dar se fluieră offside! Stoica șutează puternic din marginea careului, în min.21, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara porții lui Popa. Ocazie uriașă de gol pentru CFR prin Munteanu, în min.30, al cărui lob din câțiva metri nu l-aputut învinge pe Muțiu, care a respins cu vârful degetelor! Excelentă lansarea în adâncime a lui Fică. Cea mai mare ocazie a partidei este ratată de Abeid, în min.40, care a șutat din 4 metri dar Murgia a scos practic mingea din plasă cu un reflex de zile mari! Final de repriză la Sibiu, una dominată autoritar de echipa lui Dan Petrescu.

Balaure are primul șut pe poartă al reprizei, în min.48, Popa a respins bine în corner. Fică trimite alături, în min.51. Munteanu îl ia din nou la țintă pe Muțiu, în min.55. Abeid ratează monumental din 6 metri, reluând pe lângă poartă, în min.56! Șutul lui Deac din mijlocul careului este blocat de un fundaș, în min.58. Munteanu reia pe lângă poartă cu capul din poziție bună, în min.69. Prima schimbare la CFR Cluj, în min.76: a intrat Păun în locul lui Tachtsidis. Buș reia violent pe lângă poartă din alergare, în min.88. Iese și Fică, în min.88, înlocuit de Artean. Kamara reia peste vinclu, în min.89. Două minute suplimentare pentru această partide. Final de meci la Sibiu!

CFR Cluj a urcat pe locul 4 în clasamentul SuperLigii, cu 15 puncte, și va juca următorul meci cu UTA pe teren propriu, sâmbătă de la ora 19.00.

Te-ar putea interesa și: