CFR Cluj a încheiat cu o victorie pregătirea de vară. Urmează debutul în SuperLigă

 

CFR Cluj a câștigat, sâmbătă, ultimul amical al pregătirii de vară de la Brașov, disputat împotriva echipei Ceahlăul Piatra Neamt.

Antrenorul Andrea Mandorlini a început meciul cu următorul 11: Sava - Yuri, Ajeti, Boben, Peteleu, Filip, Muhar, Fica, Camora, Janga, Otele.

Formația moldoveană a reușit să deschidă scorul, în min.13, prin Azdren Llullaku, care a transformat o lovitură de la 11. Echipa din Gruia a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, în min.31, prin fundașul brazilian Yuri, tot în urma unei lovituri de pedeapsă..

Intrat la pauză pe teren, Bîrligea i-a dus pe clujeni în avantaj, în min.56. Peste doar trei minute, Krasniqi și-a pus și el numele pe lista marcatorilor, stavbilind și scorul final al partidei, 3-1 pentru CFR Cluj.

În cantonamentul de pregătire de la Brașov, formația antrenată de Andrea Mandorlini a disputat trei partide amicale, toate câștigate de feroviari.

Rezultate meciuri amicale:

  • CFR Cluj - Dumbrăvita 1-0 (Jefte)
  • CFR Cluj - FC Brașov 3-1 (Jefte, Otele și Buș)
  • CFR Cluj - Ceahlăul 3-1 (Yuri, Bîrligea, Krasniqi)

Săptămâna viitoare, CFR Cluj va debuta în noul sezon al SuperLigii. Feroviarii vor juca în prima etapă pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Politehnica Iași. Meciul se va juca sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21.30.

Te-ar putea interesa și: