CFR Cluj a găsit înlocuitor pentru Boateng

Mijlocaşul congolez Durel Avounou (25 de ani) este noul jucător al CFR Cluj, după plecarea lui Nana Boateng în Coreea de Sud..


"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul Durel Avounou este noul jucător al echipei noastre. Durel a fost convocat pentru prima oară la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând până în prezent 23 de selecţii pentru reprezentativa ţării sale. Îi urăm bun venit la echipa noastră şi îi dorim cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu", se arată pe site-ul oficial al fostei campioane a României.

Născut la Brazzaville, Avounou a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Caen, Orleans şi Le Mans din Franţa şi ultima oară la Umraniyespor, grupare cu care a retrogradat la finalul sezonului precedent în eşalonul secund din Turcia.

CFR i-a transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana), pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone), pe fundaşul albanez Arlind Ajeti (Pordenone) şi pe mijlocaşul congolez Durel Avounou (Umraniyespor). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

Te-ar putea interesa și: