Campionatul European de Tenis de Masă U21: România, campioană europeană

Duminică, 18 septembrie, a avut loc la Cluj-Napoca, Campionatul European de Tenis de Masă U21.

“Astăzi am avut ocazia să premiez sportivii ajunși în finalele dublu masculin, dublu feminin, simplu masculin și simplu feminin Campionatului European de Tenis de Masă ROMSTAL U21. În perioada 14-18 septembrie, evenimentul de talie europeană a reunit la Cluj-Napoca cei mai buni sportivi europeni până în 21 de ani, băieți și fete, în probele de simplu, dublu și dublu mixt”, a declarat Primarul Clujului, Emil Boc.

Sâmbătă, 17 septembrie, România a cucerit două medalii, aur şi bronz, în proba de dublu mixt. Meciul pentru trofeul U21 la dublu mixt a fost controlat și câștigat de către Camelia Mitrofan și Andrei Istrate. Medalia de bronz a fost câștigată de perechea Darius Movileanu/Elena Zaharia.

“Felicitări tuturor și mult succes în parcursul sportiv! Hai România!! De asemenea, felicit stafful pentru organizarea de excepție a acestui campionat european.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al Municipiului Cluj-Napoca. Alocarea financiară din partea municipalității a fost de 300.000 lei”, a transmis Boc.

Te-ar putea interesa și: