Andrea Mandorlini: ”Încercăm să ne facem treaba, să redevenim campioni. Avem mult de muncă”

 

CFR Cluj a câștigat al doilea amical al stagiului de pregătire de la Poiana Brașov, 3-1 împotriva divizionarei secunde FC Brașov, iar antrenorul feroviarilor, Andrea Mandorlini, s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi.

Noul antrenor al feroviarilor încearcă să schimbe sistemul de joc al echipei sale, într-unul 3-5-2 , unul în care cei doi atacanți, Jefte și Otele, par să se descurce de minune.

„Sunt mulțumit. Am avut antrenamente tari în ultimele zile, dar a fost un meci reușit. FC Brașov este o echipă bună. Chiar sunt mulțumit. Încercăm să ne facem treaba, să redevenim campioni. Avem mult de muncă.

Cred și sper că vor mai veni jucători. Dar noi trebuie să lucrăm acum cu ce avem la dispoziție, avem un grup care bun, care crește. Ați văzut și euforia de la ultimul gol. 

Am folosit un sistem de joc, putem schimba pe parcurs. Trebuie să avem mai multe alternative, în funcție de ce ne cer meciurile.

Încercăm să schimbăm stilul de joc, dar indiferent de manieră, cel mai important este să câștigăm”, a spus Andrea Mandorlini, în cantonamentul de la Brașov al echipei sale. 

Ultima partidă amicală a feroviarilor înainte de reluarea SuperLigii se va desfășura sâmbătă, 8 iulie, tot la Brașov, împotriva celor de la UTA Arad.

Te-ar putea interesa și: