Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj, încrezător în ceea ce poate realiza echipa sa în acest sezon

 

Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat, vineri în cadrul unei conferințe de presă, că are mare încredere în rezultatele pe care echipa sa le poate înregistra în acest sezon. Tehnicianul italian a spus că așteaptă în continuare întăriri, dar că numărul jucătorilor care vor sosi la CFR Cluj în această iarnă nu va fi unul mare. De asemenea, Mandorlini s-a declarat mulțumit de parcursul de până acum al feroviarilor, ținând cont de schimbările majore petrecute la echipă în vara anului trecut.

”Am început pregătirile după două săptămâni de vacanță, am efectuat deja două antrenamente. Băieții sunt bine, avem entuziasm, vrem să începem bine noul an. Sâmbătă plecăm în Spania în cantonament, e momentul important de pregătire pentru noul sezon. Unii dintre jucătorii de anul trecut nu mai sunt la echipă, alții vor veni în locul lor, așa este însă în această perioadă de tranziție, de transferuri.

Cu Omar Kaddouri se discută venirea sa la CFR, dar în acest moment nu erste nimic definitiv. Sper să fie, pentru că e un jucător valoros și pe care l-am dorit, vedem ce se va întâmpla în aceste zile. A făcut vizita medicală, vom vedea, se discută acum chestiunile contractuale.

Nu cred că vor veni foarte mulți jucători în această iarnă, nu pot să vă dau un număr, și în cazul lui Kaddouri lucrurile se pot schimba. Sigur, avem nevoie de întăriri, să ne îmbunătățim lotul, alte echipe o fac sau au făcut-o deja, trebuie să facem, desigur, și noi asta.

În ce-l privește pe Konoplyanka și declarațiile lui că eu aș fi de vină că n-a jucat mai mult, pot spune că e ușor să faci declarații după ce ai plecat de aici. Eu îi doresc sincer tot norocul pe care nu l-a avut aici. În rest nu am nimic ce să spun, nu am alte comentarii de făcut, îi doresc succes pe mai departe și să poată arăta mai multe decât a făcut-o la CFR Cluj.

Obiectivele pentru acest sezon nu s-au schimbat, am vorbit și cu patronul echipei. Așa cum am mai spus, suntem o echipă la care s-au făcut multe modificări, s-au schimbat mulți jucători, avem mulți jucători tineri. Mai sunt multe meciuri de jucat până la final, dar suntem mulțumiți de cum am evoluat până acum cu toți acești jucători noi care au venit la echipă, s-a schimbat aspectul tactic, cel tehnic. Am mare încredere în ce se va întâmpla pe mai departe. I-am văzut și pe băieți, toți sunt foarte liniștiți și calmi, iar asta îmi dă și mie liniște. Vom trage linie la final”, a spus Andrea Mandorlini.

Jucătorii vicecampioanei României s-au reunit joi, la stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Fotbaliștii antrenați de Andrea Mandorlini vor pleca sâmbătă, 6 ianuarie, în cantonamentul de la Oliva Nova, din Spania, unde se vor antrena până pe 19 ianuarie și unde vor susține și câteva meciuri amicale.

CFR Cluj va debuta în noul sezon duminică 21 ianuarie, pe terenul ultimei clasate FC Botoșani. Feroviarii au încheiat anul 2023 pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, cu 36 de puncte, cu 8 mai puține decât liderul FCSB.

Te-ar putea interesa și: