Adrian Mutu, ”Briliantul” din Gruia

 

La câteva ore distanță după anunțul despărțirii de Andrea Mandorlini a venit și anunțul oficial privind instalarea lui Adrian Mutu pe banca tehnică a CFR-ului.

”Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu!

Performanța întâlnește experiența, iar dorințele comune se transformă într-un țel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experiența acumulată atât ca fost mare jucător, cât și ca tehnician, alături de performanțele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleași obiective!

Îți urăm bun venit, Adrian, și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a fost anunțul postat de CFR Cluj pe site-ul oficial al clubului.

"Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea și devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoștințele acumulate, atât ca jucător, cât și ca tehnician, în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani. Sunt mândru și onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia va deveni acasă", a declarat ”Briliantul” imediat după ce a fost numit antrenor la CFR Cluj.

”Abia aștept să-l văd pe Mutu muncind pentru CFR Cluj și făcând performanță. Am discutat toate detaliile. L-am mai vrut de două ori, dar nu pentru că este prietenul meu, ci pentru că este un antrenor care a făcut treabă peste tot pe unde a fost. Sunt convins că va face și la CFR Cluj. Obiectivul este calificarea în cupele europene. Nu ar fi corect să-i cer să câștige titlul, ținând cont că este o distanță mare față de locul 1. Obiectivul e să mergem în Europa League. Dar dacă va lua titlul, îi transmit că va fi aici cum a fost Ferguson la Manchester United. Adică va sta mult, mult timp ca să facem treabă împreună”, a declarat patronul CFR-ului, după ce a anunțat că ”Briliantul” va fi înlocuitorul lui Mandorlini pe banca echipei.

Adrian Mutu va susține joi prima sa conferință de presă în calitate de antrenor al echipei din Gruia și va sta pe banca CFR-ului, luni, la meciul cu FC Voluntari.

 

Te-ar putea interesa și: