Tișe, la Napoca Live, despre singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania: În curând va fi gata. Investiția în sănătate este o prioritate la Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Napoca Live despre singura Clinică de Psihiatrie Pediatrică din Transilvania din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii.

„Este vorba despre un spital în toată regula. Am avut înainte o clădire care era o simplă secție. În mare parte acel spital a fost reabilitat, modernizat. Ne-am dorit să avem și un spital de acest gen, chiar dacă atinge doar o parte din problemă. Este un spital și va deservi întreaga țară. Veți vedea că vor fi pacienți din toată țara. În curând vom finaliza spitalul nou. Veți vedea ce s-a făcut acolo și din banii clujenilor și din bani europeni. Aceste spitale nu au bani să își facă ele modernizările. Noi le ajutăm.

Continuăm investiția în sănătate. Consider că este o prioritate. Clujenii au dreptul să beneficieze de aceleași lucruri de care beneficiază cei din Europa, fără să plătească sume mari", a declarat Tișe, în cadrul emisiunii de la Napoca Live, moderată de Sandu Mureșan.

VEZI AICI EMISIUNEA.

Investiția vizează, în principal, extinderea suprafeței clădirii existente cu peste 600 de mp, atât pe verticală cât și pe orizontală, respectiv prin adăugarea a încă două etaje. Noua construcție va avea un regim de înălțime de S+P+3E, aria desfășurată ajungând la nu mai puțin de 3.730 mp.

În valoare de peste 24 de milioane de lei, proiectul european câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj este finanțat și în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Te-ar putea interesa și: