Primarul din Floreşti: Se instituie noi restricții de circulaţie pe strada Eroilor

Primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu a anunţat că se instituie din nou restricțiile de circulatie pe strada Eroilor (anuntate din data de 30 iunie), pe sectorul de drum cuprins între D. Mocanu/I. Rusu, spre sensul giratoriu DN Avram Iancu, după lucrări de relocare rețele electrice, derulate în ultima săptămână.

“RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE - CONTINUARE LUCRĂRI - Începând de astăzi, pe următorul tronson al proiectului de modernizare a străzii Eroilor. 

Pentru executare lucrări în cadrul proiectului de modernizare, circulația rutieră pe strada Eroilor, sens SPRE sensul giratoriu (DN-Avram Iancu) va fi posibilă pentru următoarele zile pe rute ocolitoare (viraj stânga pe str D Mocanu, respectiv dreapta pe strada Ioan Rusu.

Traficul rutier DINSPRE sensul giratoriu spre strada Eroilor, se va face dirijat, pe un singur fir.

Cu excepția mijloacelor de transport în comun”, anunţau reprezentanţii primăriei din Floreşti, în 30 iunie 2022.

Strada Eroilor va trece de la două la trei benzi de circulație, va avea piste de biciclete, trotuar, alevolă, zonă verde. Vor fi plantați și pomi unde locul va permite. Potrivit indicatorilor tehnici ai proiectului, asfaltarea ar urma să se facă pe o lungime de 1.125 metri lungime, respectiv 13.250 metri pătrați. Cele trei benzi de circulație vor avea o lățime de 3,25 metri fiecare.

De asemenea, se vor realiza 4.190 metri pătrați de trotuare, respectiv 1.950 metri pătrați de piste de biciclete, care vor avea o lățime de 2,20 metri. Pentru acoperirea Văii Sănăslaului va fi nevoie de 182 de metri de structură metalică și 110 metri pătrați de beton.