Amfiteatrul complexului Univers “T” a fost renovat şi modernizat. Tişe: Evenimentele clujene pot avea de acum o nouă gazdă

S-a finalizat renovarea și modernizarea Complexului Hotelier Univers T***, societate comercială a Consiliului Județean Cluj, situat în proximitatea lacului Gheorgheni.

Lucrările de renovare au început în anul 2019 prin modernizarea restaurantelor, teraselor, camerelor de hotel și a sălilor de conferință și s-au finalizat în această perioadă prin modenizarea amfiteatrului, care are acum un design complet nou și un concept de amenajare elegant.

„Evenimentele clujene pot avea de acum o nouă gazdă, amfiteatrul Complexului Hotelier Univers T. Complexul nou renovat întrunește, prin poziționare, noul design și facilitățile oferite, toate calitățile pentru organizarea de evenimente reușite.

Au fost modernizate cele patru restaurante, terasele, cele 58 de camere și sălile de conferințe, culminând, în acest an, cu renovarea și dotarea amfiteatrului. Acum, întregul complex este pe deplin modernizat, fapt care aduce un plus de atractivitate și competitivitatea pe piața HoReCa”, a declarat Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Capacitatea amfiteatrului este de 290 de locuri, aceasta permițând găzduirea de conferințe, congrese și evenimente științifice, medicale, culturale și artistice.