NTT DATA România a primit premiul Leadership Champion of The Year la Gala Top Performers Awards 2021

Biz a premiat la Gala Top Performers Awards, campionii economiei românești.

Au fost premiate companiile care au avut evoluţii pozitive nu doar la capitolul cifră de afaceri, ci şi în ceea ce priveşte eficienţa, disciplina financiară şi profitabilitatea. Gala a avut loc în data de 7 Decembrie.

Astfel că, NTT DATA România a primit premiul Leadership Champion of The Year la Gala Top Performers Awards 2021.

„Accept acest premiu cu mare bucurie, deşi cred că anii care vor urma până la urmă vor fi cei care vor demonstra dacă acest stil de leadership promovat de mine va fi unul de succes. Sunt încă la început de drum. Cred că momentan putem să spunem că am curajul şi resursele necesare să fac asta şi încredere în echipa mea că mă va urma. Până la urmă ei sunt cei care cu adevărat mă inspiră în fiecare zi. Dacă aș putea, aș împărtăși câte o bucată personalizată din acest premiu fiecăruia dintre colegii mei din NTT DATA România”, a declarat CEO-ul NTT DATA România, Maria Metz.

NTT DATA România este furnizor şi integrator de soluţii/sisteme IT complexe, cu o echipă de specialişti în România şi Serbia, specialişti care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics.