Emil Boc: Am reuşit şi fără carantină să coborâm rata de infectare la Cluj-Napoca

În cadrul emisiunii de la NapocaFM, Emil Boc a menţionat faptul că, municipiul Cluj-Napoca este pe primul loc în România la numărul de persoane vaccinate.

“Sunt vești bune. Am coborât și sub 3 la mie. Adică am reușit și fără carantină să coborâm de la 8,01 prin efortul clujenilor, al cadrelor medicale, al administrației. Eu sunt mândru să văd asta şi mai mândru m-am simțit ieri când am participat o reuniune a comitetului care pregătește măsurile de revenire treptată la normalitate după 1 iunie, ședință în care colonelul Gheorghiță a menționat faptul că, municipiul nostru este pe primul în loc în România la numărul de persoane care s-au vaccinat. Acest lucru arată că acest oraș este ceea ce se arată în primul rând prin calitatea oamenilor lui, iar noi cei care reprezentăm acest oraș temporar trebuie să facem tot ce ține și să le dăm oamenilor ceea ce au nevoie. Eu sunt foarte atent și spun că încă pericolul nu a trecut, suntem pe un trend bun, vești bune apar în fiecare zi, dar nu și-a dat ultimul cuvânt virusul acesta. Până când țara va ajunge la un procent de 60%-70% de vaccinare atunci va fi bine”, a declarat Boc la NapocaFM.

Primarul municipiului Cluj-Napoca le-a transmis clujenilor să nu facă excese de sărbătorile de Paşte.

“Acum când am făcut atât de multe lucruri bune să avem grijă de sărbătorile de Paște să nu avem excese. Nu petreceri, nu excese. Să ne bucurăm ca buni creștini de aceste sărbători, dar fără excese care să ne pună în situația de a crește rata de infectare”, a menţionat Emil Boc.

 

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/240025582766345/videos/455559919072404