Emil Boc: În luna mai va exista un maraton al vaccinării la Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat în cadrul emisiunii de la NapocaFM faptul că, în perioada 14-16 mai va exista un maraton al vaccinării.

“Va mai fi în 14-16 mai un maraton al vaccinării. Am discutat și cu UMF și cu colonelul Gheorghiță, cu Prefectura, partenerii de bază și vom avea la Cluj-Napoca un maraton în care zi și noapte 3 zile oamenii pot să se vaccineze fără planificare, doar cu buletinul și apoi rapelul va fi în 4-6 iunie. Deci încă o implicare masivă pe lângă centrele pe care le avem”, a declarat Emil Boc.

De asemenea, Boc a menţionat că de astăzi, 29 aprilie, există posibilitatea de modificare în platforma de vaccinare a locului rapelului.

“De astăzi există posibilitatea că în platformă să îți modifici locul rapelului, dacă ți-ai făcut în altă localitate și acum dorești să îți faci în Cluj-Napoca poți să îți faci modificarea în platformă și să îți faci rapelul aici.

Eu mă bucur la Cluj că vedeți dacă fiecare își dă silința și își face datoria în domeniul lui nu se poate să nu meargă lucrurile spre bine. Fiecare trebuie să își facă datoria”, a spus Boc la NapocaFM.

 

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/240025582766345/videos/455559919072404