David Guetta la UNTOLD 2021: Am trăit fiecare clipă şi m-am bucurat de fiecare minut. Vă mulţumesc tuturor

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a umplut stadionul Cluj Arena. Zeci de mii de fani au venit să-l vadă pe Dj-ul David Guetta. Acesta şi-a uimit fanii cu un show incredibil, plin de emoţie, pe parcursul căruia şi-a declarat recunoştinţa pentru momentul pe care-l trăieşte pe scena festivalului UNTOLD.

“În aceşti doi ani fără evenimente, ideea de a sta acasă a fost înfricoşătoare la început, dar ulterior s-a dovedit a fi una minunată. Mi-am persmis să petrec timp alături de familie. Revenirea a fost destul de dificilă, a fost greu să mă acomodez. M-am întrebat: cum am făcut asta timp de 20 de ani? Dar ceea ce se întâmplă în momentul în care urci pe scenă, emoţiile tale şi ale fanilor, sunt sentimente incredibile. Asta am experimentat la UNTOLD, am trăit fiecare secundă, m-am bucurat de fiecare minut. Le mulţumesc tuturor pentru că au fost parte în călătoria mea”, a declarat David Guetta.

Francezul DAVID GUETTA a câștigat aproape tot: de la statutul de No.1 DJ în Top 100 DJ Mag la discuri de platină pentru vânzări record ale single-urilor lansate, recunoașterea și respectul comunității industriei electronice, o bază de date uriașă de fani în orice colț din lume, până la două trofee oferite de Guinness World Records. Piesa pe care a lansat-o cu superstarul pop Sia, “Let’s Love” a bătut un record absolut de download-uri pe platformele de streaming, iar Guetta a devenit artistul cu cele mai multe vizualizări pentru un DJ set live și cel mai apreciat DJ pe platforma Facebook.

Festivalul UNTOLD a avut loc între 9-12 septembrie.