Colectare selectivă pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice în Cluj. Până când durează campania?

În Cluj-Napoca se desfășoară o campanie de colectare selectivă gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Colectare selectivă gratuită pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice continuă până pe 6 iunie.

Toate comenzile venite până în data de 4 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliu sau de la birou.

Echipele operatorului local vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Numărul la care se poate suna este 0755 406 406 (număr cu tarif normal) disponibil de luni până vineri între orele 09.00-17.00 sau poate fi completat formularul online pe www.roecollect.ro/contact/ disponibil 24h/7zile.

„Va fi organizată și o tombolă pentru toți deponenții (persoane fizice) din campanie. Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile oferite prin tragere la sorți sunt: 1 frigider, 4 mașini de găurit cu percuție, 4 polizoare unghiulare, 4 uscătoare de păr, 4 cafetiere, 4 blendere, 3 mașini de călcat, 3 storcatoare citrice, 3 aspiratoare cu sac! Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc online, pe 6 iunie, pe pagina de facebook RoEcollect”, a anunțat Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea.