Boc: Toate garajele din Cluj vor fi demolate. Nu scapă niciunul

Emil Boc a precizat în cadrul emisiunii Talk Show Direct cu Lucian Danciu de la NapocaFM faptul că, toate garajele din Cluj se desfiinţează.

“Toate garajele se desfiinţează. În Zorilor este o platformă prevazută pentru desfiinţare. Totul depinde de rezolvarea situaţiei juridice. Aşa cum am demonstrat, ritmul de demolare a garajelor este accelerat. Nu scapă niciun garaj nedemolat din Cluj.

În foarte multe locuri nu poate intra maşina de gunoi din cauza garajelor şi a parcărilor din zonă. Din cauza asta se amenajează punct gospodăresc decent, se plantează arbori. Capătă o formulă decentă”, a menţionat Boc la NapocaFM.  

De asemenea, viceprimarul Dan Tarcea a menţionat zilele trecute faptul că, până în toamnă în Mărăşti vor fi demolate 953 de garaje.

„Vom avea pentru luna septembrie, octombrie demolate încă 953 de garaje pe următoarele amplasamente: strada București nr. 64, nr. 68, nr. 70 - 117 garaje, 21 Decembrie și Crinului - 78 de garaje, Aleea Bârsei și strada Ciocârliei - 78 de garaje, Aleea Văleni - 176 de garaje, strada Plopilor nr. 48, nr. 54 - 107 de garaje, strada Tarnița-Firiza 210 garaje, strada Ion Meșter nr. 2, nr. 4 și strada Câmpului nr. 40 - 121 de garaje, Calea Dorobanților nr. 105 - 66 de garaje”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea.