Platformă a serviciilor de business pentru Europa la Cluj

  „Este platforma unde toţi cei care realizează achiziţii într-o companie, indiferent de rolul lor, pot să se conecteze cu alţi profesionişti de pe poziţii sau din industrii similare, să identifice rapid furnizori validaţi şi să desfăşoare un proces simplu de selecţie”, a declarat Andrei Pantelimon, CEO al Enso Business Services. 

Această platformă permite tuturor companiilor să identifice furnizori în funcţie de serviciile căutate şi de recenziile primite, să-şi administreze propriul portofoliu de furnizori, să se conecteze cu aceştia, dar evident şi cu alţi profesionişti care folosesc aceleaşi servicii. 

Furnizorii au posibilitatea să-şi creeze profile detaliate vizibile companiilor din platformă şi se pot conecta cu alţi furnizori, pentru a încheia parteneriate cu aceştia. Momentan accesul pe platformă este gratuit, atât pentru companii, cât şi pentru furnizori, urmând ca începând din anul 2021, furnizorii de servicii să plătească un abonament anual. 

„Planurile de viitor au în vedere investiţii de până la un milion de euro, în 2021, pentru extinderea geografică şi dezvoltarea de noi funcționalităţi în platformă, care să completeze setul de instrumente necesare pentru gestionarea proceselor de selecţie, achiziţie, vânzare şi administrare ale relaţiei dintre companii şi furnizorii de servicii”, conform conducerii Enso.