''The Garfield Movie'', pe primul loc în box-office-ul nord-american

 

''The Garfield Movie'' a preluat conducerea în box-office-ul nord-american în a doua săptămână de proiecţii în cinematografe, potrivit estimărilor făcute duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations.

Cu încasări de 14 milioane de dolari între vineri şi duminică, adaptarea cinematografică a noilor aventuri umoristice ale celebrului motan pasionat de lasagna, cu Chris Pratt în distribuţie şi produs de Sony, a dominat box office-ul.

Imediat după aceasta, "IF", povestea unei tinere care are darul de a vedea creaturi imaginare, cu o distribuţie în care îi regăsim pe Cailey Fleming şi pe Ryan Reynolds, a obţinut încasări de 10,8 milioane de dolari.

La egalitate cu "Garfield" pe primul loc în weekend-ul prelungit ocazionat de sărbătoarea Memorial Day din Statele Unite de săptămâna trecută, cel de-al cincilea episod din saga post-apocaliptică Mad Max, "Furiosa: A Mad Max Saga", cu Anya Taylor-Joy în rol principal, a reuşit să se claseze doar pe locul al treilea, cu încasări de 10,75 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea regăsim "Kingdom of the Planet of the Apes", cel mai recent film din franciza "Planeta Maimuţelor", cu încasări de 8,8 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "The Fall Guy", produs de Universal, cu actorul canadian Ryan Gosling în rolul unui cascador experimentat, s-a clasat pe poziţia a cincilea, cu 4,2 milioane de dolari.

Topul 10 al box-office-ului nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice, potrivit Boxofficemojo.com:

6. "The Strangers: Chapter 1" (3,6 milioane de dolari)

7. "Haikyuu!! The Dumpster Battle" (3,5 milioane de dolari)

8. "In a Violent Nature" (2,1 milioane de dolari)

9. "Ezra" (1,2 milioane de dolari)

10. "Sight" (1,1 milioane de dolari)

Te-ar putea interesa și: